Vem är jag?


Jag är en Läkeörtsterapeut! Studerar alltid örtterapi, naturterapi, homeopati och brinner för holistisk vård.

Tre pojkar har jag lyckats åstadkomma! Och dom är såklart det mest fantastiska som finns!

Jag har alltid jobbat väldigt mycket, stressat och varit tvungen att hinna med allt som måste göras. Var jag lycklig den perioden i mitt liv?

Svar: Nej det var jag inte.

Så 2013 09 27 la jag mig hemma på soffan för att inte resa mig mer på ett halvår. Jag fick en sjukdom som heter Guillain barré syndrom och det är bland annat en biverkning av vaccin. (finns fler anledningar till att man kan få Guillain barré syndrom).

Jag blev först sämre och sämre. Efter ett par dagar var jag totalförlamad och till slut gav även mina lungor upp. Jag bad dom runtomkring mig på IVA att låta mig dö, jag ville inte leva längre.

Till slut somnade jag äntligen in. Det var en fantastisk upplevelse som jag bär med mig varmt i mitt hjärta och absolut inte vill vara utan.

MEN dessvärre ;) så kopplade dom upp mig på respiratorn och den drog mig tillbaka till livet!

(Tack och lov såklart! För jag har ju tre barn!)

Men dom första sekunderna när jag insåg att jag var tillbaka i livet här på jorden så var min känsla en enda stor besvikelse!

Nu är jag såklart enormt tacksam för respiratorns och personalens hjälp på IVA. Jag har ju massor kvar här på jorden att göra! Bland annat sprida kunskapen om våra fantastiska Läkeörter.

Många frågar om jag har sviter, ja det har jag.

Bland annat nervsmärta, Kognitiva problem, Fatigue, är ofta darrig, har absolut noll balans, halvsidesförlamad i ansiktet. Men med tanke på att jag var totalförlamad så vad gör väl lite snett ansikte för något jämfört med det!? Och det är ganska små sviter nuförtiden.

Jag är idag som sagt tacksam över att jag lever, också tacksam över att jag fått vara med om döden som inte skrämmer mig längre överhuvudtaget. Tvärtom så längtar jag ibland efter den. Inte så att jag vill ta livet av mig, nej jag vill allt finnas här hos min familj! Men jag längtar ofta tills det är dags! För något mer fantastiskt har jag aldrig fått vara med om! Jag kom hem! Och kärleken där var oändlig! Det finns inte ord för att beskriva känslan! Och vi kommer alla att få uppleva den!

Nuförtiden när någon dör i min omgivning pga sjukdom, ålder eller vad det nu kan vara så är min första tanke "vad skönt för henne/honom" Jaa jag vet det låter absurt men det är så det är!

Det tragiska och jobbiga i att någon dör är till för oss som blir lämnade.

Anledningen till att jag berättar detta är att det är så många människor som blir tacksamma av att höra min historia, den skänker lugn, frid och tacksamhet inför döden. Som absolut inte är någon död överhuvudtaget! Tvärtom!

Jag får ofta ställa mig upp och berätta min historia i utbildningssyfte i olika sammanhang.

Jag är djupt tacksam för min resa och min nya syn på livet!

Livet är till för att njutas!

Äg så lite som möjligt och med det menar jag ha så lite ansvar som möjligt, ät god mat, ät hälsosam mat! För det är mycket svårare att njuta av livet när du är sjuk! Njut av varenda tugga!

Motionera! Få det till din livsstil! Ja jag vet hur svårt det kan vara!! Tro mig jag hamnar i svackor när jag bara vill vara inne och inte gå utanför dörren överhuvudtaget! Men bara gå ut och du får belöning direkt i ett bättre humör, mer energi och friskare kropp!

Res! Det behöver inte vara flyget till gran canaria utan det kan vara cykeln till närmsta sjö! Upplev! Läs, studera!

Ni vet det där citatet "det enda som inte är tungt att bära är kunskap" Jösses så sant!!

Börja nu! Njut av livet! Släpp skärmen, titta dina barn eller din kära i ögonen istället för att stirra i en skärm och vara slav under skärmberoendet!

Äta, sova, leva, leka, studera, njuta!

Idag är jag lycklig för jag älskar mitt jobb!

Mitt stora kall här i detta liv är att lära ut om örternas fantastiska verkan! En kunskap som inte får gå i graven så länge det vandrar människor och djur här på våran jord.
Njut av livet! Släpp skärmen, titta dina barn eller din kära i ögonen istället för att stirra i en skärm och vara slav under skärmberoendet!

Äta, sova, leva, leka, studera, njuta!